Mattläggare Stockholm

Mattor för en bra inomhusmiljö

Tjänster

VI EBJUDER DET MESTA INOM HANTVERK

Är ditt hus lite slitet utanpå? Eller behöver du snygga till det inomhus? Vill du göra om där hemma men är osäker på hur det ska gå till? Har du ett stort projekt som du känner att du behöver hjälp med så kan du kontakta oss. Våra kompetenta hantverkare kan erbjuda tjänster som gör ditt hemmafixarprojekt betydligt enklare.

Vi kan hjälpa dig att välja färg till fasaden, eller större projekt till en hel badrumsrenovering. Vi kan stå till tjänst med både praktisk hjälp och tips, vad du än vill göra om i ditt hem.

Använd gärna RUT-avdraget

Utbudet av tjänster variera mellan våra olika butiker. Du är därför välkommen att kontakta din närmaste butik så kan de berätta vilka tjänster som erbjuds. Alla våra hushållsnära tjänster är avdragsgilla enligt RUT. 

  • På din vägg. Denna tjänst ger dig ett komplett pris för både tapetprodukter och tapetsering,
  • Färgsättningshjälp. Denna tjänst hjälper den som vet vilken känsla man vil uppnå i ett rum, men inte riktigt hur man ska nå fram till den. Vi hjälper till att hitta den rätta färgen.
  • Hushälsa. I denna tjänst tar vi reda på allt som du behöver veta inför fasadmålningen. Är det fukt i fasaden? Vilken färg är ditt hus målat med sedan tidigare?
  • Golvläggning. En skräddarsydd lösning där vi erbjuder hjälp med både golvval och själva läggningen. Priset inkluderar både produkter och arbete.
  • Fasadmålning. Att måla om huset känns ofta som ett tungt uppdrag, inte minst kan det ofta vara svårt att få tiden att räcka till. Vi kan hjälpa dig att måla husfasaden, antingen delvis eller hela jobbet.
  • Målning inomhus. Våra duktiga målare hjälper dig att snygga till ditt hus invändigt.
Låt oss lägga en snygg och hållbar matta som ger ditt hem ett lyft!