Mattläggare Stockholm

Mattor för en bra inomhusmiljö

Om oss

VÄLKOMMEN TILL SVERIGES ÄLDSTA FÄRGHANDELSKEDJA

Välkommen! Vi är Sveriges äldsta färghandelskedja med runt 100 butiker i alla landets hörn. Alla dessa butiker har lokala rötter och stor erfarenhet och lokalkunskap.

Efter många år, i vissa fall generationer, i butik så har våra handlare stora och breda kunskaper om färg, tapeter och golv. En stor erfarenhet som gör att vi kan prata med kunderna på ett sätt så att alla förstår. Vi är helt enkelt en jordnära och genuin färghandelskedja där alla butiker känner sig hemma.

möbler

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter

Vi kan hjälpa dig att välja rätt produkter för just ditt hem och så kan vi vara med när du skapar ditt eget personliga rum. Vi vill att ditt hemprojekt ska bli en riktig upplevelse, och därför är det viktigt att det är enkelt och lustfyllt att renovera. Vi kan hjälpa dig från första till sista dagen av renoveringen, du bestämmer självklart vilka av våra tjänster du vill utnyttja. Vill du göra hela arbetet själv så kan vi hjälpa dig att hitta rätt produkter och finnas här som ett personligt bollplank. När du anlitar oss för ett hemprojekt så kan du lita på att vi alltid ger dig en bra och personlig service. Vi finns i Stockholm och hela Sverige, alltid nära till hands för den som behöver oss.

Välkommen att kontakta oss – Stockholms och hela Sveriges färg-, tapet och golvbutik!

Låt oss lägga en snygg och hållbar matta som ger ditt hem ett lyft!